Search
Close this search box.

Za potpuno drugačiji doživljaj sebe – Idôle l’Intense, parfem sa porukom

S obzirom na sve što nam se tokom ove godine dogodilo, vreme je za revoluciju! Svi naši planovi nenadano su pali u vodu, sve ideje i snovi stavljeni su na čekanje, a mi štikliramo dane na kalendaru do početka nove godine i nekih boljih dana. Ipak, zar ne postoji nešto što bismo mogle da uradimo. Neki mali koraci, koji će nas navesti da pomerimo granice, motivisati nas da ostvarimo snove i budemo žene svojih života.

Lancôme su oduvek inspirisale žene. 2019. godine Lancôme je stvorio Idôle, revolucionarni miris, inspirisan savremenom generacijom žena koje osporavaju društvene norme i stvaraju svoja pravila uspeha. Parfem, koji je savršen za svaku od vas, koja hrabto ide ka svojim snovima.

Idôle stvara novu perspektivu u svetu mirisa. Nakon godinu dana vraća se zadivljujući Idôle miris – ovog puta odvažniji, hrabriji, sa snažnom misijom. Idôle l’intense spaja čistoću i sjaj svog prethodnika sa senzualnijim, lepršavim cvetnim Chypre mirisom.

Snažniji i uverljiviji, Idôle l’Intense je osmišljen je da ostavi jedinstven trag. Obavijen zadivljujućim teksturama, lako je prepoznatljiv – i u potpunosti nezaboravan.

Kreiran na temelju tri sastojka, Idôle l’intense naglašava prirodnu lepotu cveća. Ruža se, kao mirisna vodilja Lancôme-a oseća u srcu ovog parfema, a ističe se kroz slatkastu absolut Grasse ružu i sveži zeleni miris esencije latica Isparta ruže. Trio jasmina pruža baršunastu teksturu i lagane voćne tonove. Mošusni, čist i blistav ton okružuje cvetno srce mirisa sa snažnim, čistim sjajem. Baza belog chypra naglašava sofisticirane drvenaste note. Dva izvanredna pačuli mirisa uparena su sa živahnim tonovima kedra i kremastim bogatstvom sandalovine, koji stvaraju savremeni i živopisni trag, zaokružen ćilibarnim dodirom madagaskarske burbon vanile.

Istovremeno čist, senzualan, moćan i ugodan, Idôle l’intense šalje poruku svim ženama: zajedno možemo da osvojimo svet, ili barem na bolje, promenimo svoj.

U znak slavlja ženskog kolektivnog uspeha, trio ženskih parfimera okupio se kako bi stvorio srž nade, snova, uspeha i napretka. Svaka rođena na drugom kontinentu, Shyamala Maisondieu, Nadège le Garlantezec i Adriana Medina, prikazale su svoje pojedinačne kulture, osetljivosti i jedinstvenost kako bi stvorile nešto buntovno, uzbudljivo i novo- zajedno.

Idôle bočica predstavlja smelost i radoznalost da kreiramo drugačiju budućnost- zajedno. Sa delovima koji su samo 15mm debljine, trenutno je najtanja bočica mirisa na svetu. Kombinujući izvanrednu tehničku veštinu sa vizionarskim pristupom dizajnu, bočica je prepoznatljiva jednako kao i miris u njoj. Neverovatno lagan i uvek prigodan za putovanja, stvoren je da služi kao stalni podsetnik na beskrajne mogućnosti žena dok one sanjaju veće snove i postižu još više.

Idôle l’intense, bočica je podvrgnuta radikalnom redizajnu. Zavodljiv metalik sjaj na zadnjoj strani i bočnim delovima parfema, stvara odraz – simbol beskrajnih mogućnosti. Sa prednje strane, elegantna silueta dodaje notu ženstvenosti – i zajedničku snagu ka uspehu.

Dostupan u Jasmin i Sephora parfimerijama, ovaj snažan miris može biti vaš po cenama od 6964 dinara za 25ml, 11213 za bočicu od 50ml i 12983 dinara za bočicu od 75ml.

Savršen za svaku od vas, koja iz ove godine želi da izvuče ono najbolje, da hrabro grabi ka snovima, bez obzira na prepreke. Ovaj parfem oslikava snažnu, buntovnu i hrabru ženu, koja je u svojoj snazi izrazito senzualna i uavodljiva. Pravi letnji podsticaj za mnoge priče koje ste mislili da nećete ispričati ove godine, možete i morate poneti na svom vratu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp