Search
Close this search box.

Za vašu kožu čini čuda: Novi skin care trend za koji vam treba svega 5 minuta!

Ujutru se budite podbuli i natečeni? Novi trend u beauty svetu čini čuda za vašu kožu, a ne košta baš ništa. Reč je o masaži ledom, koju preporučuju beauty blogerke širom sveta.

Ovu masažu možete obavljati ice rollerom, koji u sebi sadrži mešavinu gela i vode. Nakon što ice roller nekoliko sati ostavite u frižideru, otpočnite masažu svog lica, nežnim pokretima od vrata ka gore. Ukoliko pak nemate ice roller, uvijte kockice leda u pamučnu maramicu i laganim masažnim pokreta pređite po površini lica.

Da bi masaža bila potpuno efikasna, za početak je najvažnije da vam koža lica bude potpuno čista. Masažu počnite od čela, koje ćete prvo prelaziti laganim pokretima gore dole, a onda smer promenite na levo – desno. Sledeća regija je predeo obraza, koji ćete prelaziti od nosa ka uhu. Posebnu pažnju posvetite predelu ispod očiju. Zatim tretirajte regiju vrata potezima na gore od korena vrata do brade.

Nakon masaže, koži dajte vremena da se smiri, a kada se umiri možete se umiti i namazati hidratantnu kremu.

Ova petominutna masaža daće vašoj koži zategnut efekat, jedrinu i prirodni sjaj. Otok će spasti, a vi ćete izgledati sveže i odmorno.

Ovaj jednostavni beauty trik, koji morate priključiti svojoj beauty rutini, pomoći će vam da ujutru izgledate sveže, odmorno, a oduzeće vam svega pet minuta više.

Foto: @olivela

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp