3 youtube kanala idealna za fitness motivaciju – Počnite da vežbate već danas!

Sezona kupaćih kostima je stigla, te je pravi trenutak da sebi kažete: Ne sutra, danas! I inspirišete se, kako biste počeli da gradite svoju fitness rutinu.

Nije nam ostao nijedan izgovor koji bi nas sprečio da povedemo računa o ishrani i odlučimo se da fizičku aktivnost uvedemo sebi kao deo svakodnevne rutine, zato smo za vas pripremile svojevrsnu fitness motivaciju.

Kako bismo vas dodatno motivisali na zdraviji lifestyle istražili smo neke od najboljih fitness kanala na youtube-u, koji će vam omogućiti da svakodnevno kod kuće odradite polučasovni trening koji će pokrenuti vaš metabolizam i oblikovati vaše telo.

Holly Dolke

Holi je sjajna fitness instruktorka koja u udobnosti svoga dana snima treninge, kako za specifikovane mišićne regije, tako i za celo telo. Pored isplaniranih, intenzivnih treninga, Holi svakog četvrtka izbacuje i kratke klipove sa savetima o zdravoj ishrani i efikasnom mršavljenju, koji vam mogu poslužiti i kao dodatna motivacija za zdravu dijetu.

Fitnessblender

Reč je o kanalu koji vodi bračni par, sa posebnim treninzima za nju i njega. Ovi inspirativni treninzi takođe su idealni za kućne uslove, a posebno su dobri za početnike, jer nisu jakog intenziteta. Od kardio treninga, do vežbi snage, sve što možete da zamislite pronaći ćete na ovom youtube kanalu.

Pamela Reif

Zanosna Pamela Reif sama po sebi je motivacija da krenete da sledite njene fitness savete, kako biste postigli da i vaše telo izgleda podjednako zanosno. Milionski pregledi njenih videa govore u prilog njihovoj efikasnosti, pa vas pozivamo da i vi već danas počnete da vežbate sa Pamelom.

Odaberite da budete zdrave i osećate se lepo u svojoj koži, dokažite sebi da možete, postavite pred sebe realne ciljeve i već danas počnite da vežbate!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp