Počela je jesenja sezona na Netflix-u: Top 3 preporuke!

Jesen je sinonim za ušuškane večeri. šolju toplog čaja i serijski maraton. Upravo zato pogledali smo Netflix ponudu, sa kojom ćemo započeti ovo leto i izdvojili tri favorita vredna pomena.

#Ratched

Ako ste gledali “Let iznad kukavičjeg gnezda” volećete seriju koja istražuje život sestre Ratched. Sarah Paulson tumači lik mlade medicinske sestre, koja radi u mentalnoj ustanovi. Film nam je pokazao da ona uživa da muči pacijente, ali serija otkriva šta je sestru Ratched dovelo u to stanje!

#The Undoing

Nikol Kidman u glavnoj ulozi je više nego dovoljan razlog da pogledate ovu seriju. Ona glumi uspešnu psihoterapeutkinju, koja ima stabilnu porodicu i sprema se za izdanje svoje prve knjige. Kada na roditeljskom sastanku sretne neobičnu ženu, sticajem čudnih okolnosti njen život se menja iz korena.

https://www.youtube.com/watch?v=QWoiNlLqLR8

#Emily in Paris

Emily je mlada Amerikanka koja u Pariz dolazi da bi radila za veliku marketinšku kompaniju, a doživljava ljubav na prvi pogled sa gradom svetlosti. Puno mode, uzbudljiva ljubav prema jednom gradu, najbolje drugarice spremne na avanturu. Znamo, zvuči poznato. Ako ste voleli Sex and the City ovo je prava serija za vas!

Vreme je da jesen započnemo na pravi način! Zato već večeras počnite da gledate jednu od ovih izvanrednih serija.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp