Search
Close this search box.

Lancôme beauty noviteti koji će obeležiti sezonu pred nama

Kada je lepota u pitanju, sve što ovog proleća želimo su Lancôme noviteti, koji slave od 10 do 30 godina postojanja. Naime, kada pomislimo na proleće, pomislimo na lepršavi miris slobode i sreće, oličen u parfemu Oui, La Vie est Belle, ali i na osećaj hidriranosti, svežine i punoće kože, koji nam omoguća va novi  Rénergie H.C.F. Triple Serum.

Deset godina nakon slogana La Vie est Belle (život je lep) Lancôme obnavlja svoj bezvremenski manifest sreći uz reči: Oui, La Vie est Belle (Da, život je lep). Spajanjem evokativnih cvetova ovog brenda kuća slavi novu deceniju svog legendarnog mirisa sa novim eau de parfum u ograničenim količinama. 

Stvoreno da šalje poruku optimizma preko empatičnog „Da” koje dolazi iz srca, jubilarno izdanje parfema Oui, La Vie est Belle slavi uz vatromet od zlata. Dobro poznate reči le sourire de crystal urezane su u originalnu legendarnu staklenu bočicu i istaknute eksplozivnim motivom koji postaje kultni simbol trenutka u kojem nebo oživljava. Vizuelno slavlje mirisa stvorenog da podiže svakodnevicu na nesvakidašnji nivo. 

Za trenutke kada kažemo „da” smehu. 

Za život u trenutku, sada i ovde. 

Za jednostavno „da” sreći.

Zato što „Da, život je lep!”

Kao i ohrabrujuće „Da” ove poruke, novi eau de parfum osmišljen je tako da ističe neodoljivost originalne verzije i istovremeno ostaje veran mirisnom identitetu koji je parfem La vie est belle učinio legendarnim. Baš kao obnavljanje izvornog zaveta, posvećivanje kredu joie de vivre, potpunoj veri u radost u svakom trenutku jer, da, život je lep!

Za tumačenje svojih slogana Lancôme je još jednom odlučio da sarađuje sa parfimerima Anne Flipo i Dominiqueom Ropionom (IFF), kreatorima parfema La vie est belle iz 2012. Ujedinili su se da bi stvorili novo, slavljeničko izdanje i dodatno istakli plemenite sastojke originalnog mirisa.   

Moćni optimizam reči „Da.”

Život cveta i poručuje „Da” svežini uz sočne note maline. Zatim se otkriva buket prepun cveća, u kojem se Iris pallida, gurmanska rapsodija koja nosi originalno izdanje ovog mirisa, stapa sa trima najprepoznatljivijim cvetovima ovog brenda u velikodušnim razmerama. Arapski jasmin, simbol ljubavi, suptilno unosi magnetsku privlačnost, dok ylang-ylang zrači svojom senzualnom i neznatno pikantnom energijom sunca i obasjava toplom i intenzivnom svetlošću. Esencija ruže damascene, koja se u brendu Lancôme dobija iz ručno ubranih ruža iz Turske, pršti u svojoj raskoši i obavija jezgro ovog mirisa dragocenim laticama i notama ove dobro poznate kraljice cveća. 

Originalna primamljiva alhemija

Nakon ovog eksplozivnog „Da” oslobađa se izvorna alhemija koja je prvi put pre čitave decenije zasijala svojom primamljivošću: cvetovi irisa i pačulija začinjeni gurmanskim tonovima. „Ovi dragoceni elementi su oduvek sačinjavali miris La Vie Est Belle”, ističu parfimeri Anne Flipo i Dominique Ropion. „U novoj verziji osnažili smo njihovu prisutnost tako što smo prilagodili doze, ali i eksperimentisali sa novim svojstvima.” Nove esencije, osmišljene posebno za Lancôme, pojačavaju prirodne kvalitete ovih sirovina: esencija pačulija, koja se nabavlja iz Balija, otkriva intenzivne drvenaste note, dok obogaćeni cvet Iris pallida dodaje praškastu eleganciju. Kombinacija ova dva sastojka u mirisu Oui, La Vie est Belle istovremeno je senzualnija, dragocenija i elegantnija nego pre. Obnovljeni zagovor snage sreće. 

KADA MIRIS SIMBOLIZUJE SREĆU

Kada miris postane osmeh. 

Priča o uspehu, retkost današnjice. 

La Vie est Belle proživeo je 10 godina neprekinutog uspeha. To je dokaz da revolucionarni mirisi mogu biti i više nego dobro prihvaćeni među ženama ako ih slave i zagovaraju. Otkako je miris La Vie est Belle osmišljen 2012., ljudi širom sveta prepoznaju njegovu poruku: miris koji oživljava sreću.  

Inovacija slatkog irisa u mirisu La Vie Est Belle ubrzo se pokazala vrednom svoje revolucionarne reputacije zahvaljujući preciznosti sastava mirisa u kojem je ovaj novi mirisni karakter – plemeniti iris ispunjen dečačkim gurmanskim uzbuđenjem – oplemenio dugotrajnu postojanost. U srcu mirisa nalaze se apsolut cveta Iris pallida i arapskog jasmina i cvet narandže, koji zrače elegancijom u svim svojim notama. Opojna esencija indonezijskog pačulija ostavlja elegantan, postojan, drvenast trag začinjen njegovom gurmanskom neodoljivošću. 

Više od mirisa, sreća je zagovor. 

Novim mirisom Oui, La Vie est Belle (2022.) u modernoj izradi parfema se vraćamo svojim legendarnim tonovima. Ponovo tumačimo osnovne sastojke originalnog izdanja i eksperimentišemo sa novim svojstvima. Ovaj mirisni sastav postaje još više neodoljiv. 

Destilat čiste sreće, stvoren da povede onoga ko ga nosi u predstojeću deceniju jer život je lep, La Vie est Belle. 

RÉNERGIEH.C.F. TRIPLE SERUM

HIJALURONSKA KISELINA – VITAMIN C+ NIACINAMID – FERULINSKA KISELINA

„U Lancôme-u verujemo u osnaživanje žena uz pomoć najnaprednijih inovacija za sve tipove kože. Pre trideset godina proizveli smo Rénergie liniju proizvoda, koja je odmah postala svakodnevni saveznik za žene širom sveta. Korisnice veruju u sposobnost Rénergie linije da pruži najviši tehnološki nivo kvaliteta, kao i najefektivnije rezultate. Sada sa ponosom predstavljamo novi Rénergie H.C.F. Triple Serum: prvi serum koji ujedinjuje komplementarne sastojke koji su se sve dosad smatrali nekompatibilnim.”

Françoise Lehmann, globalna predsednica brenda Lancôme International

Novo doba visokoefikasne borbe protiv starenja kože

Trideset godina nakon lansiranja Rénergie linije (1992.)  Lancôme predstavlja novo doba visokoefikasnih proizvoda za negu kože koji znatno doprinose volumenu kože, borbi protiv bora i tamnih fleka uz novi proizvod Rénergie H.C.F. Triple Serum. Revolucionarna formula koja u jednoj trostrukoj dozi ujedinjuje tri aktivna sastojka koji su poznati po svojim komplementarnim efektima na znakove starenja kože, a dosad su se smatrali nekompatibilnim: hijaluronska kiselina, vitamin C + niacinamid i ferulinska kiselina.

Žene su izjavile da primećuju napredak u celokupnom izgledu kože nakon samo nedelju dana, a nakon dve, četiri i osam nedelja upotrebe navode da primećuju poboljšane rezultate. Rénergie H.C.F. Triple Serum toliko je efikasan, uz istovremeno pružanje vrhunske nege, da 9 od 10 žena* u SAD-u, Francuskoj i Kini izjavljuje da bi ga pre upotrebljavale nego svoj trenutni serum ili bi ga dodale svojoj rutini nege kože.

Nova znanja i novi pristup starenju kože

Kompleksna mreža strukture naše kože menja se u skladu sa našim godinama i životnim navikama. Istovremeno sa starenjem, epiderm se stanjuje, a spoj dermisa i epiderma postaje spljošteniji. U dermisu dolazi do brojnih velikih promena koje su posledica smanjene proizvodnje kolagena i elastičnih vlakana, njihovih promena i nove organizacije. 

Nova generacija dermokozmetičih aktivnih sastojaka

POZNATI PO KOMPLEMENTARNIM EFEKTIMA NA KOŽI

HIJALURONSKA KISELINA

Na bazi fermentacije, dobija se pomoću biotehnologije i zelene hemije. Hijaluronska kiselina poznata je po tome što apsorbuje količinu vode do 1000 puta veću od sopstvene težine i tako pomaže da se zagladi koža i da joj se vrati punoća pomoću hidratacije. Nova generacija ovog sastojka poboljšano prodire u kožu i zadržava se u njoj (zadržava se u koži 13 puta duže od standardne hijaluronske kiseline). Njena svojstva protiv bora dokazana su in vivo.

VITAMIN C + NIACINAMID
Derivat vitamina C i niacinamid (vitamin B3) doprinose kontroli tena kože i efikasna su protiv tamnih mrlja. Niacinamid pomaže pri umirenju kože i sprečavanju pigmentacije. Derivat vitamina C pomaže pri ujednačavanju tena kože.

FERULINSKA KISELINA
Čist u udelu od 99 %, ovaj sastojak na biljnoj bazi dobija se iz pšeničnih klica ili mekinja pomoću zelene hemije. Kao snažan antioksidans, ferulinska kiselina neutralizuje štetu uzrokovanu slobodnim radikalima kako bi zaštitila kožu od starenja u budućnosti. Ojačavajući barijeru kože, ovaj sastojak poboljšava kvalitet kože.

Svaki od ovih dermokozmetičkih aktivnih sastojaka nalazi se u zasebnom dozeru kako bi se sprečio uticaj vazduha, svetlosti i nečistoće i kako bi se očuvala optimalna efikasnost pre nego što se sastojci pomešaju pri nanošenju pomoću trostrukog aplikatora.

Ova tri dermatološki aktivna sastojka se kombinuju sa glukopeptidima iz ekstrakta lanenih semenki, ključnih i prepoznatljivih sastojaka proizvoda iz asortimana Rénergie. Velike koncentracije aktivnog ekstrakta lanenih semenki dobijene su hladnim ceđenjem. Takav ekstrakt lana bogat je peptidima i oligosaharidima: udeo od 33 %** peptida jača barijeru kože i pomaže u hidriranju kože, udeo od 45 %** oligosaharida (uključujući glukozu) poboljšava strukturu. Ove dve aktivne frakcije ciljano deluju na znakove starenja kože i ključne su za njenu obnovu.

3 teksture za 1 trostruku dozu

  1. Kremasta tekstura koja sadrži hijaluronsku kiselinu nove generacije i glukopeptide dobijene iz lanenih semenki. Osmišljena za trenutno vidljiv efekat i delovanje protiv starenja kože, ova formula razvijena je i stabilizovana pomoću posebne kombinacije površinski aktivnih supstanci i polimera.
  2. Lagana emulzija koja sadrži derivat vitamina C i niacinamid, formulisana sa niskom pH vrednošću za optimalnu efikasnost. 
  3. Bezvodni gel prozirne teksture za stabilizaciju i zaštitu ferulinske kiseline od uništavanja i za očuvanje optimalne koncentracije i delotvornosti tokom primene.

9 od 10 žena prešlo bi na upotrebu proizvoda Rénergie H.C.F. Triple Serum

Žene širom sveta ovo stajalište temelje na kombinaciji delotvornosti seruma i prijatnog osećaja koji ostavlja na koži.

DELOTVORNOST PROTIV TAMNIH FLEKA I U UJEDNAČAVANJU TENA KOŽE***:

NAKON 2 NEDELJE: ten kože je ujednačeniji

NAKON 4 NEDELJE: intenzitet tamnih mrlja je smanjen

NAKON 8 NEDELJA: veličina i broj tamnih mrlja su smanjeni 

DELOTVORNOST NA PODRUČJU VRATA:

NAKON 2 NEDELJE:

  •  83 % ZAGLAĐENIJA KOŽA
  • 86 % MEKŠA KOŽA
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp